100% Glutenvrij Certificeerd
Glutenvrij bakken mét passie!
Al vanaf het begin staat vakmanschap en kwaliteit hoog in het vaandel. Happy Bakers zoekt naar manieren om met moderne hulpmiddelen ouderwetse kwaliteit te garanderen. Dat betekent dat er nog steeds veel handmatige arbeid en vakmanschap aan het bereiden van de producten te pas komt.
Daarbij delen wij u mede dat ons bedrijf het strenge voedselveiligheid kwaliteitscertificaat IFS heeft behaald. Hiermee zijn we de eerste ambachtelijke bakkerij in Zuidwest-Nederland die kan leveren volgens deze toonaangevende voedselveiligheidstandaard.
Superieur van Kwaliteit
Alle grondstoffen die we gebruiken voor het bakken van onze glutenvrije producten zijn niet alleen gekwalificeerd glutenvrij, maar ook superieur in kwaliteit: alleen het beste is goed genoeg!
Speciaal verpakt in langer vers-verpakking
Zowel de producten die nog thuis kunnen worden afgebakken, als de glutenvrije producten die klaar zijn voor directe consumptie, zijn verpakt in een speciaal door ons ontwikkelde langer-vers-verpakking.
Laboratorium controleert op gluten
Om kwaliteit en veiligheid te verzekeren, worden onze glutenvrije producten regelmatig door een onafhankelijk en gespecialiseerd laboratorium op gluten gecontroleerd. Zo bent u er voor de volle 100% van verzekerd dat onze heerlijke glutenvrije producten ook echt glutenvrij zijn.
Zonder chemische toevoegingen
Onze glutenvrije producten worden in de langer-vers-verpakking verpakt zonder chemische toevoegingen. Zo kunnen ze op een volledig natuurlijke wijze langer worden bewaard! U kunt ze desgewenst uiteraard ook invriezen, maar dankzij onze langer-vers-verpakking is dit meestal niet nodig.
Even afbakken
Het brood uit de verpakking halen, en volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking even afbakken: zo kunt ook u thuis heerlijk genieten van een heerlijke, ovenverse en 100% glutenvrije boterham – plus nog heel veel meer zalige producten!